Partneriteti me CLEAN FILTERS

 

DELGROSSO S.R.L (Torino-ITALY) dhe SV FILTER-TECHNIK SH.A , njoftojnë fillimin e bashkëpunimit për tregtimin dhe shpërndarjen e filtrave te markës CLEAN FILTERS® në territorin e Shqipërise dhe Kosovës.

Ky bashkëpunim, ka si qëllim kryesor ofrimin e filtrave mjaft Cilësorë , me çmime konkuruese për të gjithë shitësit e filtrave e pjesëve të këmbimit për Automjetet , Auto-Serviseve , Kompanive të Transportit , Kompanive te Ndërtimit , etj.

DELGROSSO S.R.L , e themeluar në vitin 1951, filloi prodhimin e filtrave për automjete në vitin 1960 dhe , në vitin 1975 krijoi marken CLEAN FILTERS® . Që nga ajo kohë CLEAN FILTERS® ka qenë gjithmone aktiv dhe mjaft I përhapur në tregjet Europiane duke zhvilluar zgjidhje teknike dhe sjellë gjithmone risi teknologjike në proceset e filtrimit.
Në vitin 2009, DELGROSSO u shpall nga FIAT Parts & Service, si furnitori më i mirë i vitit.

DELGROSSO S.R.L është prodhuesi, që furnizon me filtra origjinal (OEM) markat kryesore Italiane te automjeteve , si : IVECO , FIAT – CHRYSLER , CNH Industrial , SAME DEUTZ FAHR (SDF) si dhe markat e mirenjohura : RENAULT & VOLVO Trucks dhe FORD .

Gjithë veprimtaria e kompanisë është në përputhje me Certifikimet më të fundit të Cilësisë : IATF 16949:2016 , ISO 9001:2015 dhe, ç’do produkt është i shoqëruar me çertificatë garancie dhe konformiteti .

Oferta per Autovetura