Si të përdorim katalogun e kiteve?

Ju lutemi lexoni instruksionet më poshtë dhe nëse nuk gjeni dot zgjidhje, ju lutemi na dërgoni pyetjen tuaj, ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.
Shkarko katalogun e kitve duke klikuar KËTU

Pyetje te shpeshta

Perse sherben katalogu i kiteve?

Katalogu i kiteve sherben per ti ofruar perdoruesit nje mundesi te thjeshte per te gjetur kitin e autovetures se tij ne baze te te dhenave te saj.

Si ta perdorim kete katalog?

Ne kete katalog jane te renditura ne rend alfabetik llojet e markave te ndryshme dhe modelit te automjeteve. Pasi te keni gjetur numrin e kitit perkates se autovetures tuaj, me pas nepermjet te ktij numri ju mundet te percaktoni dhe llojet e filtrave dhe sasine e litrave te  vajit lubrifikante.

Cfare perfshin ne numer kiti?

Nje numer kiti perfshin 4 llojet e filtrave qe jane: Filtri i Ajrit, Filtri Vajit, Filtri Karburantit, Filtri Kondicionerit dhe sasine e sakte te litrave te vajit lubrifikante.

Na Kontaktoni