Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.
+355 42 347 207 [email protected] Hënë-Premte: 08-16 | Shtunë: 08-14

FILTRA AUTO

 • Filtra për autovetura dhe furgona
 • Filtra për kamionë dhe autobusë
 • Filtra për makineri ndërtimi
 • Filtra për mjete bujqësore
 • Filtra për mjete detare
 • Filtra për impiante gazi

FILTRA INDUSTRIALË

 • Filtra për kompresorë
 • Filtra hidrauliku
 • Filtra për gjeneratorë
 • Filtra pluhurash
 • Filtra për pompa karburanti

VAJRA LUBRIFIKANTË

 • Ardeca - Vaj Lubrifikant

VIDEO NGA PARTNERËT

Na Shkruani

Info

Adresa

Blloku Gintash, Rr. Dritan Hoxha, Objekti Nr. 5, Dyqani Nr. 1 - 1025 Tiranë

ORARI

E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
E Shtunë 08:00 - 14:00

Kërkoni informacion? Na kontaktoni