KONTAKTONI
+355 42 347 207
E-MAIL
info@svfilter.com
ORARI PUNËS
He.-Pr. 08-17 Sh. 08-15

Që prej 1991

RRETH SV FILTER

  
E krijuar që në vitin 1991 me emrin Agjensia Universal, SV FILTER TECHNIK është një kompani e specializuar në blerjen, shitjen dhe trajtimin e filtrave dhe vajrave lubrifikante për të gjitha llojet e autoveturave, kamionëve, autobuzave, makinerive të rënda të ndërtimit, mekanikës bujqësore, gjeneratorëve, kompresorëve, marine, etj.

 

Që nga viti 2012, jemi të pranishëm dhe në Kosovë.

 

Aktualisht, ne trajtojmë mbi 4000 lloje të ndryshme filtrash, me tendencë gjithnjë në rritje të tyre, në përputhje me kërkesat e tregut. Shumëllojshmëria  dhe gjëndja e madhe e  përhershme ( 24/7 ), së bashku me  shërbimin  e  një personeli  mjaft  të kualifikuar, garantojnë plotësimin shpejt e në çdo kohë të nevojave të klientëve për filtrat e kërkuar, shoqëruar me asistencën e  duhur e  të nevojshme teknike .

Kërkoni informacion? Na kontaktoni