Filter Ajri per Kompresore CECCATO dhe MARK

  • MARKA: TG FILTER

APLIKIME:

–CECCATO

RL 50 Inverter
CSC 40
RL 30 Mod. 7270/80/90
RL 50 Mod. 7272/82/92
CSC 50 up to s/n CAI088249
RL 40 Mod. 7271/81/91
CSC 30
RL 60 Mod. 7276/86/96
RL 30 Mod. 7170/80/90
RL 50 Mod. 7172/82/92
CSC 50 Inverter
RL 40 Mod. 7171/81/91
RLE 40
MSC 22
RL 60 Mod. 7173/83/93

–MARK

RM 45
CSC 30
RSA 600 DS
RF 40 up to 1991
T 40 with screw SF 128 D
CSC 50 INVERTER
RMB 30
SE 500
RM 37
T 60 with screw SF 128 D
RT 60
MSC 37
RMB 22
CSC 50
SE 400
RF 50 up to 1991
T 50 with screw SF 128 D
MSC 22
RT 50

 

Informacion shtesë

Kodi i prodhuesit

TGA 531

Marka

TG FILTER

Origjina

ITALI

Lloj i filtrit

Filter Ajri