Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.
+355 42 347 207 [email protected] He.-Pr. 08-17 Sh. 08-15

FILTRA AUTO

 • Filtra për autovetura dhe furgona
 • Filtra për kamionë dhe autobusë
 • Filtra për makineri ndërtimi
 • Filtra për mjete bujqësore
 • Filtra për mjete detare
 • Filtra për impiante gazi

Më Shumë

FILTRA INDUSTRIALË

 • Filtra për kompresorë
 • Filtra hidrauliku
 • Filtra për gjeneratorë
 • Filtra pluhurash
 • Filtra për pompa karburanti

Më Shumë

VAJRA LUBRIFIKANTË

 • Ardeca - Vaj Lubrifikant

Më Shumë

PARTNERË

ardeca-logo
filtrec-filter-sv-filter
ferra-filter
asas-filter-sv-filter
tg-filter
balwdin-filter-sv-filter
mikropor-filter-sv-filter
parker
air-cab

Na Shkruani

Info

Adresa

Blloku Gintash, Rr. Dritan Hoxha, Objekti Nr. 5, Dyqani Nr. 1 - 1025 Tiranë

TELEFON

+355 42 347 207

ORARET

E Hënë - E Premte 08:00 - 17:00
E Shtunë 08:00 - 15:00

Kërkoni informacion? Na kontaktoni